Alege International Chess Club!

 • Colaborăm cu instituții de învățământ și dezvoltăm proiecte educaționale prin care promovăm beneficiile șahului asupra dezvoltării armonioase a copiilor.

 • Încheiem parteneriate pentru organizarea de evenimente și concursuri de șah pentru copii și adulti.

 • Dezvoltăm parteneriate cu diverse companii care doresc să își dezvolte strategia de business prin șah, oferind antrenamente pentru angajați la sediul companiilor sau online.

 • Poți sprijini și tu, ca SPONSOR, activitățile noastre de promovarea a șahului în comunitate și pe sportivii clubului International Chess Club. Vă asigurăm că implicarea dumneavoastră va fi vizibilă!

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Fii partenerul nostru!

  SPONSORI

  Derom Dental International

  Derom Dental International SRL – DDI s-a înfiinţat în anul 2000 și oferă servicii complete de furnizare şi punere functiune în vederea utilizării şi autorizării a instalaţiilor de radiologie dentară în cabinetul stomatologic.

  Școala Primară Elite Iași

  Școala constituie rampa de lansare către devenirea socială a unui copil și trebuie să fie un spaţiu plăcut, plin de viață, de eleganță, de lucruri care-l atrag.

  Grup ETA

  Activăm în distribuţie din 1999, în prezent avem aproape 300 de angajaţi – cu un parc auto de 180 autovehicule, având o vechime medie de sub 3 ani, care asigură distribuţia produselor către peste 8.000 de locaţii ale firmelor situate în judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani şi Vaslui.

  Tiki Bistro

  Situat în Piața Unirii din centrul orașului Iași, Tiki Bistro servește preparate deosebite din bucătăria franceză, mexicană, sushi, tempura sau burgeri de iți lasă gura apă.

  Take&Eat

  Editura Gama

  De peste 20 de ani, Editura Gama și imprint-urile sale, Gama Imago și Gama Parentis, oferă titluri educative ingenioase, literatură de calitate și ghiduri de parenting axate pe metode alternative de educație.

  HeyKids – Nursery Rhymes

  Our vision is to strengthen the bonds between parents and young children trough a world of fun and educational animated nursery rhymes that they can discover and enjoy together. Come join us in a world of happy and fun songs for kids with wonderful characters animated in 3D.

  Plastteh

  SC Plastteh SRL is one of the biggest distributors of technical plastics (Polyamide, POM, PTFE, Polyethylene, PEEK, etc.) in Romania. We represent reputable companies as Traid Villarroya from Spain, Ensinger and Rochling from Germany.

  Grup Constructii Est

  S.C. Grup Construcţii Est S.A, încă de la înfiinţare, s-a constituit ca o unitate axată în primul rând pe componenta de calitate în construcţii. Colectivul firmei este alcătuit din specialişti de înaltă calificare specializat în execuție, lucrând cu materiale şi echipamente de înaltă tehnologie, dotarea cu astfel de utilaje fiind o prioritate.

  Focality

  Cu o experiență de 20 de ani, Focality livrează excelență operațională în materie de soluții IT, consultanță, sisteme de securitate, ajutându-ți afacerea să prospere.

  LCA Imobiliare

  L.C.A Construct Imobiliare le oferă tuturor clienților cele mai bune oferte de apartamente noi de vânzare în Iași , care să îndeplinească toate cerințele unui cămin primitor, modern și elegant.

  Romanian Paper Distribution

  Înființată în 1998,  Romanian Paper Distribution este una dintre cele mai importante companii în domeniul distribuției de materiale pentru industria tipografică.

  Alisan SRL

  Situat în localitatea Dancu, comuna Holboca din Iaşi, magazinul Alisan oferă din anul 1994, o gamă bogată de produse alimentare şi nealimentare la cele mai avantajoase preţuri!

  Croitorie Stand i5 – Egros Iasi

  Situat in Complex EGROS, Stand i5, un atelier de croitorie specializat in retusuri haine, servicii de cusut si croitorie la comanda.

  S.C. Nostilem S.R.L.

  NOSTILEM SRL este situată în IASI, România și face parte din industria sectorului en-gros cu venituri generate din vânzări de peste 400.000 USD

  Organon Biotec

  Prezenți pe piața din România începând cu anul 2013, cu domeniul principal de activitate distribuiția și importul de consumabile medicale și produse ce pot fi comercializate în sistemul medical de stat și privat.

  BLN Asigurări

  Situat în Dancu, Iasi, BLN Asigurări oferă servicii complete de asigurări precum RCA, călătorii, bunuri, imobile.

  PARTENERI

  European Chess Academy

  Euopean Chess Academy – Instituție de dezvoltare a gândirii creative!

  Școala Primară Elite Iași

  Școala constituie rampa de lansare către devenirea socială a unui copil și trebuie să fie un spaţiu plăcut, plin de viață, de eleganță, de lucruri care-l atrag.

  Academia Şotron

  Academia Şotron se concentrează pe dezvoltarea personalității copilului, iar armonia este susținută de echilibrul între distracție și educație!

  Chess Coders

  Coders este o companie tânără, orientată spre tehnologii software moderne și spre inovație. Chess Coders dorește să dezvolte cât mai multe soluții inovative care să contribuie la dezvoltarea societăţii.

  Şcoala Varlaam Mitropolitul Iași

  Şcoala oferă cadrul în care elevii noştri îşi pot descoperi şi cultiva darurile pentru împlinirea vieţii personale, profesionale şi sociale.

  Grădinița P.P. Nr. 20

  Grădiniţa cu program prelungit nr. 20 este situată în cartierul Tătăraşi, str. Stejar nr 23, în apropierea Şcolii „B.P. Hașdeu” şi Ateneul Tătăraşi.

   Grădiniţa P.P.  ,,Sf. Sava

   Grădiniţa P.P.  Sf. Sava este situată în zona centrală a Iaşului, în vecinătatea obiectivelor culturale Teatrul Naţional” V.Alecsandri”, Teatrul “Luceafărul”, Primăria şi Prefectura Municipiului.

   Grădiniţa P.P. 25

  Ne caracterizăm prin responsabilitate, cooperare şi spirit de echipă, generozitate, încredere şi respect faţă de copil și familia acestuia, devotament, libertate de exprimare, receptivitate şi creativitate.

   Grădiniţa P.P. Nr. 4

  O grădiniță în care tradiția se împletește cu inovația creând cadrul perfect dezvoltării copilului. Urmărim dezvoltarea continuă și îmbunătățirea permanentă încercând să atingem standardele europene de educație.

   Grădiniţa P.P. Nr. 15 ,,Ion Creangă”

  Mediul instructiv-educativ din grădinița noastră satisface nevoia de joc și de dezvoltare liberă și creativă a copilului. Ne canalizăm toate resursele pentru a oferi copiilor sprijinul necesar parcurgerii cu succes a drumului către școală.

   Grădiniţa ,,Fericitul Ieremia”

  Grădinița „Fericitul Ieremia”, cu sediul în localitatea Tomești-Iași în ansamblul ei, este o familie iubitoare, dedicată educaţiei prin prisma credinţei creştine, ajutându-ne pe unul fiecare dintre noi să ne descoperim drumul în viaţă.

   Grădiniţa P.P. Nr. 3

  Este caracterizată printr-un ethos profesional înalt. Valorile dominante sunt: cooperare, munca în echipă, respect reciproc, ataşament faţă de copii, respectul pentru profesie, libertate de exprimare, receptivitate la nou, creativitate, entuziasm, dorinţă de afirmare.

  Asociația Bravo Events

  Organizatie non-guvernamentala care impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi ce urmareste implementarea unor concepte cultural-educative de tip european aplicabile in invatamintul preuniversitar.

  Centrul Educațional Hopscotch

  Hopscotch Education deschide copiilor noi orizonturi de cunoaștere și învățare, pornind de la modelul educației personalizate care susține aptitudinile și potențialul fiecărui copil.

  Grădinița ,,Mama Filomena” Iași

   Grădiniţa ,,Mama Filomena” Iaşi este situată pe Strada Ungheni, 21, Iaşi