Povestea noastră

Învață șah de la Profesioniști!

Un antrenor bun te ajută să ajungi acolo unde nu ai putea să ajungi singur și devine o sursă de inspirație și motivație pentru copii. Echipa noastră de antrenori iși propune să ofere suport și încredere fiecărui copil, ajutându-l să își dezvolte puterea de concentrare, capacitatea de memorare, gandirea creativă și strategică, încurajând asumarea deciziilor și creșterea încrederii în forțele proprii. Suntem o echipă tânără și energică de antrenori certificați, cu experiență în lucrul cu copiii și iubim ȘAHUL.

Echipa noastră

Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.
Noi iubim ȘAHUL!

Bogdan Gârbea

Fondator & Antrenor FIDE

Multiplu Medaliat Național, antrenor cu experiență internațională de peste 12 ani, cu rezultate impresionante obținute de elevii lui la concursuri internaționale, culminând cu 3 medalii la Campionatele Mondiale pentru Copii.

Iulia-Daniela Gârbea

Co-Fondator

În business, ca și în șah, totul începe cu un plan și cu o strategie. Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul financiar, Iulia este responsabilă cu cifrele, analiza de business și promovarea clubului în Social Media.

Alin Gârbea

Co-Fondator, Antrenor

Directorul clubului, Triplu Campion Național, antrenor de șah pentru copii cu experiența de peste 12 ani in grădinițe și cluburi sportive

Ana-Roxana Anton

Antrenor

Roxana a început șahul la vârsta de 6 ani și de atunci deține în palmares medalii și titluri la campionatele naționale și internaționale: Vicecampioana Mondiala la amatori, șah blitz, 2013; Campioană și vicecampioană  la Campionatul Național Universitar, 2017,2018, 2019; Locul V , campionatul național pe echipe seniori; Multiple medalii la Campionatele Naționale de Juniori

Ovidiu-Emanuel Chifor

Antrenor

Maestru al Sportului, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori – specializarea Șah, multiplu medaliat național cât și internațional, atât ca jucător cât și ca antrenor, cu o vastă experiență în colaborarea atât cu copiii cât și cu seniorii.

Misiune

Educarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor prin șah.

Viziune

Dorim să promovăm beneficiile șahului asupra dezvoltării inteligenței copiilor, devenim prima alegere în rândul părinților și educatorilor și insuflam copiilor pasiunea, bucuria și satisfacția pentru șah.

Valori