Povestea noastră

Echipa noastră

Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.
Noi iubim ȘAHUL!

Învață șah de la Profesioniști!

Un antrenor bun te ajută să ajungi acolo unde nu ai putea să ajungi singur și devine o sursă de inspirație și motivație pentru copii. Echipa noastră de antrenori iși propune să ofere suport și încredere fiecărui copil, ajutându-l să își dezvolte puterea de concentrare, capacitatea de memorare, gandirea creativă și strategică, încurajând asumarea deciziilor și creșterea încrederii în forțele proprii. Suntem o echipă tânără și energică de antrenori certificați, cu experiență în lucrul cu copiii și iubim ȘAHUL.

Bogdan Gârbea

Fondator & Antrenor FIDE

Multiplu Medaliat Național, antrenor cu experiență internațională de peste 12 ani, cu rezultate impresionante obținute de elevii lui la concursuri internaționale, culminând cu 3 medalii la Campionatele Mondiale pentru Copii.

Alin Gârbea

Antrenor si arbitru

Triplu Campion Național, antrenor de șah pentru copii cu experiența de peste 12 ani in grădinițe și cluburi sportive

Călin Alexandru

Antrenor copii, Maestru FIDE

Multiplu Campion Naţional, Maestru FIDE.

Iulia-Daniela Gârbea

Business Analyst & Social Media Planner

În business, ca și în șah, totul începe cu un plan și cu o strategie. Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul financiar, Iulia este responsabilă cu cifrele, analiza de business și promovarea clubului în Social Media.

Misiune

Educarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor prin șah.

Viziune

Dorim să promovăm beneficiile șahului asupra dezvoltării inteligenței copiilor, devenim prima alegere în rândul părinților și educatorilor și insuflam copiilor pasiunea, bucuria și satisfacția pentru șah.

Valori